Tienerclub “Spirit” (12-16 jaar)

Wij houden onze clubavonden op elke donderdagavond, 1 keer in de 2 weken gezamenlijk met de Jeugdclub “Timotheüs” . De jongeren krijgen aan het begin van het seizoen een briefje mee waarop alle datums staan wanneer we club hebben.

De clubavonden worden gehouden op de bovenverdieping van ‘’De Hoeksteen’’. De bedoeling van de avonden is dat we in een leuke/gezellige sfeer samen met de jongeren over onderwerpen van het geloof spreken. Ook wordt er gesproken over onderwerpen die de jongeren bezig houden. De avonden beginnen om 19:15. De avonden bestaan uit 2 gedeeltes. Het eerste gedeelte wordt gebruikt om een gedeelte uit het werkboekje te behandelen. We gebruiken werkboekjes die beschikbaar zijn gesteld door het LCJ (Landelijk Contact Jeugdwerk). 

Hierbij een paar onderwerpen die we behandelen: Occultisme en/of gelijkenissen. Na de pauze is er tijd voor ontspanning, er worden leuke spelletjes gedaan o.i.d. Ook is er dan gelegenheid om gewoon met elkaar te praten over allerhande dingen die ons bezig houden. Aan het einde van het seizoen wordt er meestal iets leuks georganiseerd met de andere clubs.

Clubleiders zijn: 
Willem Weening, tel. nr. 0512- 334073, email: j.borgman6@kpnplanet.nl
Sjoerd Velda, tel. nr. 0512-785029, email: svelda@telfort.nl
Gerard Alma, tel. nr. 0512- 352347, email: jh.alma@hotmail.com